Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/aranshu1/public_html/plugins/content/plugin_googlemap2.php on line 255

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/aranshu1/public_html/plugins/content/plugin_googlemap2.php on line 281

Thai masszázs

Thai masszázs"Szábáj, szábáj." Érezd jól magad, engedd meg magadnak a jó érzést, az élet, a lét, a saját tested megélését.

A régi bölcsek szerint: Ne légy merev, hiszen ami merev, az törik (Lao-Ce) Öregedés = merevedés. Ez az általános egyenlet vonatozik úgy az érfalra, az ízületre, a kötőszövetre, a csontra, az érzékelésre a gondolkozásra, egyetlen kivétellel. (Minden szabály alól van kivétel.) Ilyen a thai masszázs is: hajlékony, finom, erőlködés nélkül erős.

A thai masszázs ősi tanításokon alapul, (Wat-Pho kolostor, déli stílus) rendkívül gazdag gyakorlata rengeteg fogást ismer. Nem csak az izmokra, kötőszövetekre, ízületekre, vegetatív idegrendszerre, a szervekre, vérkeringésre, de az energiát harmonizáló vonalakra, pontokra is hat. Ismeri az izom és az ízület elválaszthatatlan egységét, a harántmasszírozást, a mobilizációt, melyek a modern manuális terápia alapját képezik.

Relaxáló, feszültség- és fájdalomcsökkentő hatása egyaránt jelen van. A krónikus fájdalom depresszív hangulatot előidéző szerepe jól ismert. Így a thai masszázsnak komoly kiegészítő szerepe lehet nemcsak mozgásszervi betegségek gyógyulásában, hanem distressz problémáknál is.

A thai masszázs egy kifejezetten pszichoszomatikus terápiás, egészségmegőrző, jó érzést fokozó módszer.

A masszázs száraz, olaj nélküli kezelés, amely vékony, kényelmes ruhában matracon, a földön történik. Időtartama: 90 perc

Kérjük kedves vendégeinket, hogy kényelmes ruhát hozzanak magukkal.

FacebookTwitterGoogle könyvjelző

Telefonszámok

Bogi +36 30 750 2210
Olga +36 30 261 0856
Kolja +36 20 420 0210
Zsófi +36 30 281 5588
Dóra +36 70 630 5668
Zsuzsa +36 20 578 6153
Zsolt +36 70 606 0669

Részletesebb bejelentkezési információkhoz kattintson ide!

"Munkatársaink" oldalunkon tájékozódhat arról, hogy ki, mely masszázsokat végzi stúdiónkban.

Vendégeink írták

Akinek már volt ízület körüli gyulladástól erős fájdalma az tudja mit jelenthetett nekem amikor az enyémet megszüntették. Köszönöm. :-)

N-né B. Elvira